Meer informatie ?

×

Gratis bellen

Of vraag om gecontacteerd te worden door onze experts.

Sectors

Onze referenties

Column image
School
Column text

Onderwijs

Gezien de omvang van de onderhoudswerken en soms ook de beperkingen in budget is een glasrenovatie in vele gevallen perfect toepasbaar op uw patrimonium. Bij de uitvoering houden we er rekening mee dat de school ten allen tijde operationeel blijft en de veiligheid van haar gebruikers gegarandeerd is. Renowindow is bijzonder vertrouwd met het werken in een schoolomgeving. Getuige daarvan onze vele referenties in de sector.

dropdown

UCLouvainDie zitten er terug warmpjes bij deze winter! De gebouwen Carnoy A, B en C van de faculteit biologie aan de universiteit van Louvain-La-Neuve hebben een volledige glasrenovatie ondergaan met als doel het thermisch comfort te verhogen. Hoe? De enkele beglazing werd verwijderd en vervangen door een hoogrendement beglazing geplaatst in de bestaande houten ramen. Hiervoor werden nieuwe hardhouten glaslatten voorzien langs beide zijden. Van productie tot plaatsing, inclusief kraanwerk gebeurde in eigen beheer door RenoWindow. Dankzij de verbeterde isolatiewaarde en selectieve THERMOBEL STOPRAY zonwerende beglazing wordt het comfort van de studenten en docenten doorheen de seizoenen grondig verbeterd. Ook aan veiligheid werd de nodige aandacht besteed. Op het gelijkvloers is 2-zijdig veiligheidsglas geïnstalleerd. Zo komt de universiteit opnieuw in conformiteit met de veiligheidsnormen. Benieuwd of een glasrenovatie mogelijk is in uw project?

Column text

Kantoren

Onze doorgedreven kennis over beglazingen en interne studiedienst helpen u bij het kiezen van de meest geschikte oplossing. Dit vanuit een energetisch, esthetisch en veiligheidstechnisch standpunt. In tegenstelling tot een schrijnwerkrenovatie kan uw kantoor operationeel blijven en is er geen sprake van gevolgschade. Bedrijven, patrimoniumvennootschappen en algemeen aannemers doen regelmatig beroep op Renowindow. Zowel voor grootschalige renovaties als kleine dringende interventies.

Column image
Offices
Column image
Health sector
Column text

Zorgsector

Het operationeel blijven van een zorginstelling is erg belangrijk. Dankzij een goede voorbereiding weten onze plaatsers zich aan de afgesproken planning te houden. Bovendien trachten we zo discreet mogelijk te werken met een minimum aan hinder voor het verzorgingspersoneel en de patiënten. Naast het energetische aspect zien we dat vooral de verhoging van het thermisch comfort de grootste drijfveer vormt binnen de zorgsector om te kiezen voor een glasrenovatie.

Column text

Retail

Verzekeringsmaatschappijen en beheerders van winkelcentra doen beroep op Renowindow als exclusief aanspreekpunt voor al hun glaswerken. Dankzij onze nauwe samenwerking met de filialen van AGC beschikt Renowindow over een betrouwbare partner als het aankomt op leveringstermijnen, kwaliteit en ervaren plaatsingsteams. Door onze geografische spreiding zijn we in staat uw glasrenovatie te realiseren van de Kust tot de Ardennen.

Column image
Retail
Column image
Hospitality
Column text

Hospitality

De hospitallity sector is er zich al lang van bewust dat het een voorbeeldfunctie heeft en riep daarom verschillende labels in het leven zoals o.a. Greenkey. Renowindow glasrenovaties werden al meermaals opgenomen in het scala aan investeringen om de doelstellingen te behalen. Efficiënte hoogrendementsbeglazing met zonwerende coating kan de energiebehoefte van uw hotel drastisch verlagen. Daarnaast wordt het gebouw visueel aantrekkelijker en geniet het een opwaardering op de vastgoedmarkt.

Column text

Lokale en nationale overheid

De overheid en haar instellingen beschikken vaak over een zeer divers patrimonium. Gebouwen met telkens hun eigen technische bijzonderheden en bestemming. Onze doorgedreven kennis over beglazingen en interne studiedienst helpen u bij het kiezen van de meest geschikte oplossing. Dit vanuit een energetisch, esthetisch en veiligheidstechnisch standpunt. Onze technische experts staan u graag bij op een vrijblijvende basis bij het beoordelen van uw glasrenovatie. Daarnaast hebben wij ervaring met uitvoering volgens lastenboeken.

Column image
Fédération wallonie-Bruxelles