Meer informatie ?

×

Gratis bellen

Of vraag om gecontacteerd te worden door onze experts.

Neem telefonisch contact op of laat uw gegevens na. Wij komen zo snel mogelijk bij u terug.

0800 48 206

Ik ga akkoord om op occasionele basis informatie te ontvangen over onze producten en diensten, promoties, advies of een uitnodiging tot een van onze evenementen :

Veel gestelde vragen

Wat met thermische bruggen in mijn schrijnwerk ?

Het buitenschrijnwerk is naar isolatiewaarde de zwakste schakel in de buitenschil van uw gebouw. Dit om eventuele condensvorming op te vangen bij grote temperatuurverschillen. Ook na de renovatie dienen uw ramen deze functie te vervullen. Nieuwe ramen kunnen deze balans verstoren en vocht aantrekken op ongewenste plaatsen. Door uw schrijnwerk te behouden is hiervan geen sprake. Anderzijds is de beglazing verantwoordelijk voor het grootste aandeel in de isolatiewaarde van uw raam. Door die te vervangen daalt uw algehele Uw waarde aanzienlijk.

Hoe bereken ik mijn energiebesparing ?

Er bestaan veel verschillende berekeningsmodellen en evenveel resultaten, afhankelijk van welke parameters en invloed factoren je in rekening neemt. De Ug waarde van de beglazing geeft je al een grove indicatie. In onze BEE simulatie houden we onder andere rekening met de wijze van verwarming, koelen, oriëntatie, gebruik en oppervlaktes om uw investering zo goed mogelijk te becijferen. Voor grote projecten bieden we deze analyse kosteloos aan.

Beschikt Renowindow over een erkenning voor overheidsopdrachten ?

Ja, door zijn samenwerking met de filialen van de AGC Groep kan het beroep doen op de door hen behaalde erkenningen D14.

Is het de moeite om dubbele beglazing te vervangen ?

Zeker. Dubbel glas is al sinds de jaren 60 op de markt maar heeft veel evoluties doorgemaakt om tot het product te komen dat we u vandaag kunnen aanbieden. Niet alleen is de isolatiewaarde 3x beter, ook de transparantie, akoestiek en zonwerende eigenschappen zij niet te vergelijken.

Is Renowindow toepasbaar op elk type gebouw ?
Ja, elk type schrijnwerk is meer of minder aanpasbaar. Samen met u bepalen we de prioriteiten en trachten we eventuele beperkingen te verzoenen met de nieuwe beglazing en geldende normering.
In welk gebied is Renowindow actief ?

Voor B2B projecten is Renowindow nationaal actief, van de kust tot de Ardennen. Voor particulieren projecten beperken wij ons tot Wallonië, Brussel en het noorden van Frankrijk. Bent u echter woonachtig in Vlaanderen, aarzel niet contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder.