Meer informatie ?

×

Gratis bellen

Of vraag om gecontacteerd te worden door onze experts.

Waarom een glasrenovatie ?

Het uitbreken van uw ramen is vaak een kostelijke aangelegenheid. Bovendien is het een ingrijpende renovatie met heel wat gevolgschade. Een niet te vergeten factor is de terugverdientermijn die vaak niet in verhouding staat tot de energiewinsten. Daarnaast bepalen uw ramen ook vaak het ‘cachet’ van uw gebouw of woning.

Zijn uw ramen nog in goede staat ? RenoWindow biedt de oplossing !

Column text

Bespaar energie !

Onderzoek van Test Aankoop* wees uit dat een glasrenovatie tot 3x voordeliger is dan nieuwe ramen.

Isolatieglas van de nieuwste generatie isoleert tot 5 keer beter dan enkel glas en tot 3 keer meer dan traditionele dubbele beglazing. Het aandeel van de ruit in de isolatiewaarde van uw raam is dan ook het grootst, wat u een betere terugverdientermijn geeft dan bij een schrijnwerkrenovatie.

*artikel editie Maart 2019

Column image
Avantage économique
Column image
Confort RenoWindow
Column text

Thermisch comfort als een van de vele voordelen

  • Dankzij de metaalcoating wordt de temperatuurtransmissie verhinderd doorheen de beglazing. Dit zorgt voor een aangenamer binnenklimaat en maakt definitief komaf met het koudegevoel dichtbij uw ramen.
  • Zonwerende beglazing staat synoniem voor een verduisterend effect zal u denken? Vroeger was dat inderdaad het geval. Met de nieuwste generatie van zonregulerende beglazingen zal u erin slagen het beste van twee werelden te combineren door een grotere spreiding tussen transparantie en zonnewering
  • Safety first. Met een glasrenovatie krijgt u de kans om opnieuw in conformiteit te komen met de regelgeving rond gebruiksveiligheid, of om uw gebouw beter te beveiligen tegen kwade bedoelingen.
  • Akoestische optimalisatie speelt een almaar grotere rol in de bouwwereld. Onze Stratophone akoestische beglazingen helpen het geluidsniveau gevoelig te verlagen.
Column text

Een nieuwe glans voor uw gebouw

Geef dankzij RenoWindow uw gebouw een nieuw leven. De algehele esthetiek wordt verbeterd tegen een geringe kost door uw oude beglazing of uw oude vliesgevel te renoveren. Ideaal voor wederverkoop of om nieuwe huurders aan te trekken!

Column image
Nouvel éclat
Column image
Partenaire fiable
Column text

Een betrouwbare partner

Een glasrenovatie is mits een goede voorbereiding geen ingrijpende renovatie. Snel, zonder stof en zonder dat we uw pleisterwerken slopen. In vele gevallen blijven de gebouwen van onze klanten in gebruik tijdens de werken.

De planning van de werkzaamheden gebeurt in onderling overleg. Dankzij onze uitgebreide ervaring weten we exact hoelang een vervanging in de gegeven omstandigheden duurt.

RenoWindow is een uitstekend voorbeeld van verticale integratie, zonder tussenpersonen. Hierdoor kunnen we onze klanten snel informeren en de planning respecteren.