Meer informatie ?

×

Gratis bellen

Of vraag om gecontacteerd te worden door onze experts.

Isolerende beglazingen met zonbewering
Ontdek hoe u oververhitting in uw gebouwen kunt bestrijden met AGC-zonwerende beglazing.

Het gebruik van een zonneglazen bespaart op het energieverbruik van airconditioningsystemen en verhoogt het binnencomfort door een betere regeling van temperatuur en licht.

Onze isolerende beglazingen met zonbewering

Thermobel Energy N

Deze zonwerende beglazing wordt ook wel 4-seizoensglas genoemd. Met geïntegreerde klimaatregeling houdt hij de ruimtes koeler in de zomer en warmer in de winter. Bij een klein oververhittingsrisico kunnen eventuele pieken in de zomer beter afgevlakt worden. Energy N is het ideale compromis voor zuidelijk georiënteerde gevels met een gemiddeld beglaasd oppervlak.

Stopray Vision-62

Stopray Vision-62 combineert een hoge lichttransmissie (62%), een lage zonnefactor (33%) en uitstekende thermische isolatie. De lage lichtreflectie garandeert een elegante neutrale esthetiek. Deze zonregulerende beglazing slaagt erin de pieken in de zomer nog verder af te vlakken en het opwarmingstempo in te dijken. Deze samenstelling adviseren we vaker in kantoorgebouwen met een hoge interne warmteontwikkeling of meer dan gemiddeld glasoppervlak.

Stopray Vision-52

Stopray Vision-52 combineert lichttransmissie (52%), lage zonnefactor (27%) en uitstekende thermische isolatie. De lage lichtreflectie garandeert een elegante neutrale esthetiek. De opwarming van uw gebouw doorheen de beglazing wordt tot een minimum herleid. Aan te raden voor zuid gerichte vliesgevels of dakbeglazing.

Ipasol Ultraselect 62-29

Met een lichttransmissie gelijk aan 62% en een zonnefactor van 29% heeft ipasol ultraselect 62/29 een selectiviteit van 2,14. De metaalcoating van de beglazing wordt verrijkt met een derde zilverlaag waardoor de spreiding tussen licht- en zonnetoetreding groter is.