Meer informatie ?

×

Gratis bellen

Of vraag om gecontacteerd te worden door onze experts.

Isolerende beglazingen
Ontdek Thermobel,
het assortiment van AGC isolerende beglazingen

Dankzij het Thermobel assortiment van AGC Glass geniet u het hele jaar door van een optimaal thermisch comfort, gecombineerd met uitstekende prestaties op het gebied van thermische isolatie, licht en visueel uitzicht.

Onze isolerende beglazingen

Thermobel Advanced 0.8

Perfect voor renovaties. Deze beglazing komt met zijn transmissiecoëfficiënt in de buurt van drievoudig glas gecombineerd met een geringe glasdikte (18 mm in standaardconfiguratie) en een lager gewicht (1,5 tot 2 keer lichter).

Thermobel 0.9

Thermobel 0,9 is een isolerende dubbele beglazing met een Ug waarde van 0,9 W / m²K, dankzij een verbeterde edelgasmengeling.

Thermobel IPlus 1.0

Thermobel Iplus 1.0 is een dubbel isolerende beglazing met beperkte zonregulerende eigenschappen en een Ug waarde van 1,0 W / m²K. Perfect voor het optimaliseren van energie in een woon- of bedrijfsgebouw.

Thermobel IPlus 1.1

Thermobel Iplus 1.1 is een isolerende dubbele beglazing zonder zonregulerende eigenschappen dat voor een optimaal binnenklimaat zorgt. Deze beglazing is ontworpen om u tegen de kou te beschermen en om de warmte binnen te houden, gecombineerd met een ongeëvenaarde transparantie.