Meer informatie ?

×

Gratis bellen

Of vraag om gecontacteerd te worden door onze experts.

Vervang uw oude beglazing en behoud uw raamkaders. Een intelligente, voordelige en effectieve oplossing !

Upgrade uw gebouw door de raamisolatie te verbeteren met RenoWindow !

Column image
Installation rapide et sans poussière RenoWindow
Column text

Hoe ?

Door uw oude enkele of dubbele beglazing te vervangen door hoogrendementsglas. Het raamkader kan hierbij zonder probleem behouden blijven. Deze ingreep kost u tot 3 keer minder dan wanneer u het raam in zijn geheel zou vervangen. Bovendien is het een weinig ingrijpende renovatie, storingen en gevolgschade zijn minimaal. Geen stof. Geen pleisterwerken.

Waarom RenoWindow ?

RenoWindow is een initiatief van de vlakglasfabrikant AGC Glass Europe. Onze expertise in glasrenovaties wordt gedragen door het netwerk aan filialen van AGC Glass. Zij zijn sinds jaar en dag gespecialiseerd in de productie van isolatieglas voor de bouw en diverse glasproducten voor binnen- en buitendecoratie. Deze knowhow kunnen we combineren met een uitgebreide ervaring in plaatsing.

Enkele voordelen
van een glasrenovatie

01
Bespaar op verwarming en koeling !
02
Verhoog uw thermisch comfort
03
Herwaardeer uw vastgoed
04
Eén aanspreekpunt van productie tot plaatsing

Waarom AGC-beglazing ?

Een garantie van kwaliteit en betrouwbaarheid

De materialen en productiemethode gebruikt in de samenstelling van Thermobel isolatieglas wordt dag na dag gecontroleerd en indien nodig verbeterd. Deze kwaliteitscontroles zijn vaak strenger dan de geldende marktnormen.

10 jaar garantie op beglazing

AGC biedt 10 jaar garantie op de waterdichtheid van al zijn isolatieglas.

Belgische productie door gemotiveerde medewerkers

Met zijn 10 filialen, waarvan er 7 isolatieglas assembleren, is AGC Glass een grote speler. Thermobel beglazing is 100% ‘Made in Belgium’. Hiermee garanderen wij u een bouwmateriaal van superieure kwaliteit gecombineerd met een sterke lokale verankering.